Filters

Prijskiezer

Home     Amazing Casting Resin DEKKEND WIT - 2x236 ml 16 OZ
Amazing Casting Resin DEKKEND WIT - 2x236 ml 16 OZ

Amazing Casting Resin DEKKEND WIT - 2x236 ml 16 OZ
euro 31.60

Artikelcode: REH-70

Amazing Casting Resin DEKKEND WIT - 2x236 ml  16 OZ


  • Productinformatie

Amazing Casting Resin is heel eenvoudig in gebruik. Het is een supersnel drogende dekkende witte urethaan giethars, te gebruiken voor vele toepassingen. Door zijn dekkende wittte kleur worden pigmenten prachtig opgenomen en geven levendige heldere kleuren (zie afbeelding hierboven).
Omdat het een giethars betreft, is het niet geschikt voor het aanbrengen van dunne lagen zoals voor het sealen van afbeeldingen of het vullen van zetkastjes. Gebruik hiervoor bij voorkeur de UV-resin.
De lage viscositeit (vloeit makkelijk uit) en de 1:1 mengverhouding maken deze giethars erg gebruiksvriendelijk. De uitgeharde hars kan worden beschilderd, gekleurd, geboord of gegutst.
Super snelle uitharding: al na 3 minuten begint het te harden en na ongeveer 10 minuten kan het al uit de mal worden gehaald! Terwijl je ernaar kijkt zie je de transparant gele kleur van de hars veranderen in dekkend wit, een fascinerend gezicht!
De hars moet droog en in afgesloten fles bewaard worden. Doe de dop direct op de fles nadat je de benodigde hoeveelheid hebt afgemeten.
Gebruik alleen mallen en gereedschappen die droog zijn. Gebruik geen kleurpigmenten op waterbasis. Wij adviseren onze Alumilite Dyes of droge pigmenten als Pearl Ex.
Draag geen latex maar vinyl handschoenen.

Bekijk de video voor instructie.